• С отстъпка
  • New
753 Набор от Инструменти за почистване и Практичен Домашен Комплект за Почистване на Стъкло, Конопатящие Шпатули ски влековете Инструменти, за Фугиране на Шевове,Ек

753 Набор от Инструменти за почистване и Практичен Домашен Комплект за Почистване на Стъкло, Конопатящие Шпатули ски

 
BGN 6.31

Налично
Налично за поръчка

Този практичен комплект за почистване, предназначени за перфектен завършек, подходящ за фрезоване, фугиране на пукнатини и премахване.Този силиконов скребковый инструмент може да се използва за професионален завършек на повечето домакински грундове, пълнители, фугиране и т.н., Изработен от висококачествен материал, този набор от инструменти е екологично чист и е проектирана за продължителна употреба.Различни шпатули позволяват почистване на ъгли с различни ъгли.Инструменти за конопатки са лесни за използване и бърз за използване, можете да принуждавам конопатку себе си, не е необходимо в малярной лента, за да спестите време и да ви спести пари. 1. Този практичен комплект за почистване, предназначени за перфектен завършек, подходящ за фрезоване, фугиране на пукнатини и премахване.2. Изработен е от висококачествен материал, този набор от инструменти е екологично чист и за продължителна употреба.3. Инструменти за конопатки са лесни за използване и бърза употреба, можете да принуждавам конопатку себе си, не е необходимо в малярной лента, за да спестите време и да ви спести пари.4. Различни шпатули позволяват почистване на ъгли с различни ъгли. Този силиконов скребковый инструмент може да се използва за професионален завършек на повечето домакински грундове, пълнители, фугиране и т.н.


Към свойства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Sealant Scraper
Material:
Silicone
Quantity:
4pcs/set
Scope of Application:
Used for beautification of glass glue
Package List:
1 * Cleaning Tool Kit (4pcs) :
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Най-добри оферти в категория