• С отстъпка
  • New
Shopping Spree SRS Устойчивост на Тестер, Безопасен и надежден Инструмент за отстраняване на неизправности SRS за suv за Пикап за Камион за Кола

Shopping Spree SRS Устойчивост на Тестер, Безопасен и надежден Инструмент за отстраняване на неизправности SRS за suv

 
BGN 42.56

Налично
Налично за поръчка

Универсален инструмент за контрол и поддръжка на SRS, подходящ за повечето системи СРС.Поддръжка диагностика, SRS, вътрешен резистор, идеална за автомобили, джипове, пикапи.Ретрактор с предпазен колан и страничната въздушна завеса може да се замени, те трайно в употреба.Позволява самостоятелно да поправите системата SRS кола, спестяване на разходи за поддръжка.Инструмент за проверка и диагностика на автомобила за сигурност, лесен, за да работят, сигурен и надежден.Функция : 1. Универсален инструмент за контрол и поддръжка на SRS, подходящ за повечето системи СРС.2. Поддръжка диагностика, SRS, вътрешен резистор, идеална за автомобили, джипове, пикапи.3. Ретрактор с предпазен колан и страничната въздушна завеса могат да бъдат заменени, трайно в употреба.4. Позволява да поправи системата SRS кола, спестяване на разходи за поддръжка.5. Инструмент за проверка и диагностика на автомобила за сигурност, лесен, за да работят, сигурен и надежден.Как да използвате : Този продукт се добавя, ако има проблем с колан за безопасност и SRS, продуктът ще подаде сигнал за тревога.Инструмент замества само на текущия SRS или колан.Други SRS все още ще докладва кодове за неизправности.След сблъсък с колата на други SRS все още ще работят.Това е само инструмент за проверка на автомобила.Спецификация : Тип елемент : SRS диагностика инструментматериал : ABSApplication : Повечето системи SRS, универсално използвани в автомобилите, проходимост и пикапах Списък на пакетите : 1 x SRS инструмент за диагностика Забележка : Моля, имайте предвид, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.


Към свойства

Item Type:
SRS Diagnostic Tool
Material:
ABS
Application:
Most SRS systems, universally used in automobiles, SUVs, and pickup trucks
Package List:
1 x SRS Diagnostic Tool :
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Най-добри оферти в категория