• С отстъпка
  • New
Дигитална камера Куполна PTZ камера 2 Way Говорейки Motion Detection Camera 1080P с нощно виждане,за защита на дома(правила САЩ)

Дигитална камера Куполна PTZ камера 2 Way Говорейки Motion Detection Camera 1080P с нощно виждане,за защита на дома(правила

 
BGN 61.84

Налично
Налично за поръчка

След включване на защита, ако попадне движещ се обект в зоната на наблюдение, помещение ще подаде сигнал за тревога и ще даде извънредна информация на мобилния телефон, като по този начин се осигури двойна защита на вашия дом. Функция за откриване на движение, включване на интелигентен режим за проследяване, когато движението на обекта е установено, камерата може да следи т.Гъвкава двустранен канче/наклон, PTZ хоризонтална ротация на 320 градуса, вертикално завъртане на 90 градуса, широк обхват на наблюдение, можете да контролирате по желание. Вградени инфрачервени светлини 12шт, бели светлини 16шт, 3 режима за нощно виждане, за да изберете, за да отговори на различните нужди на мониторинг на околната среда.Двойна патологични аларма. Интелигентен режим за нощно виждане, интелигентен режим по подразбиране-инфрачервена черно-бяло нощно виждане. IP66 и прахоустойчив, могат да издържат на различни външни атмосферни влияния, не се страхува от вятър и слънце. Инфрачервен режим на нощно виждане, след като камерата ще влезе в режим на нощно виждане, тя автоматично ще стартира инфрачервена черно-бял режим.По-късно отново преминете в инфрачервен режим на нощно виждане.IP66 и прахоустойчив, могат да издържат на различни външни атмосферни влияния, не се страхува от вятър и слънце.С помощта на hotspot тя може да се контролира без интернет.


Към свойства

Най-добри оферти в категория