• С отстъпка
  • New
XINGYUSP Tile Grout Преса Tube Grout Регенериращ Агент, Водоустойчив Tiled Хоросан и Теглилки Боя, Супер Агент Попълване на разделящото пространство Плочки (20 мл)

XINGYUSP Tile Grout Преса Tube Grout Регенериращ Агент, Водоустойчив Tiled Хоросан и Теглилки Боя, Супер Агент Попълване

 
BGN 3.93

Налично
Налично за поръчка

【Ремонт на разделящото пространство】 да се Използва внимателно разработени форми боя на водна основа помага за предотвратяване на появата на пъпки и петна, а също и предотвратяване на замърсяването фугиране, като същевременно се гарантира, богати на пигменти. 【Безопасен и удобен】 Представител за ремонт на циментов разтвор-това е научен и екологично чист избор, който можете да използвате в затворени помещения, това е екологично чист избор, който ви позволява бързо завършване на реконструкцията на вашия дом!. 【Многофункционален】 Той създава защитно и водонепроницаемое печат, поддържа стаята чисти и спретнати. 【Лекота на използване】, Готова за употреба смес се приготвя чрез коническое дюза за постигане на чиста и точна дизайн. 【Широко приложима】 Средство за ремонт на бетонни разтвори може да се използва безопасно в кухни, бани, душ кабини, веранди, тераси, стени, подове и други мръсни места плочки за вашия дом да изглежда спретнат.


Към свойства

Най-добри оферти в категория