• С отстъпка
  • New
Притежателят на телефонни карти, Стик На Портфейла на Притежателя на кредитната карта в Джоба-Съвместим с iPhone, Android и всички смарт телефони (черен американски флаг)

Притежателят на телефонни карти, Стик На Портфейла на Притежателя на кредитната карта в Джоба-Съвместим с iPhone, Android

 
BGN 6.39

Налично
Налично за поръчка

【Висококачествени материали】- Изработена от висококачествена и здрава кожа, издръжлив материал, за защита на вашата карта от падане, здрав и дълъг живот. 【Силно лепило】- Висококачествен силно лепило, лесен за използване и здрав, издръжлив, дори ако му се демонтира, няма да остане лепкави следи.Не губи сила от джоба на топлина, светлина, влажност или пот. 【Приложимите случаи】- Не само може да се използва в мобилните телефони, но и в електронни продукти като таблети, вратата на хладилника, стени тапети, стъклени прозорци, автомобилни инструмент панел, вратата на хладилника, вътрешни входни врати и т.н. 【Качествено обслужване】- Ако не сте доволни с този продукт, моля, свържете се с нас, ние ще решим проблема по подходящ начин и ще ви предоставим послепродажную подкрепа за вашата покупка.


Към свойства

Най-добри оферти в категория