• С отстъпка
  • New
Fenteer Многофункционален Винарска Стъклени Рафтове Плот Отделно Стоящи Рафтове За Изложбата на Стоки Фурна Висящи Рафтове за Вино Стъкло Притежателя Поставка за Ча?

Fenteer Многофункционален Винарска Стъклени Рафтове Плот Отделно Стоящи Рафтове За Изложбата на Стоки Фурна Висящи Рафтове

 
BGN 7.98

Налично
Налично за поръчка

Подходяща за монтаж на тезгяха или на плота за съхранение и сушене на чаши за вино, а също и за удобство на членовете на семейството и гостите.Идеален за дома, кухня, трапезария, кухненски плотове, бар и т.н. Този шкаф за съхранение на чаша вино изработени от материал, смола, 4 по-малки тави за съхранение на дъното, които могат да съхраняват бонбони, закуски, etc.Елегантен върху кухненската багажник, и всеки един от вашите различни чаши за вино ще се побере лесно в ръцете си.Тази винена чаша подвесная стойка има 4 спирала на куката и кръгла стабилна основа, която може да държи чаша с вино е безопасно да стоят в равновесие.Описание : - Тази винена чаша подвесная стойка има 4 спирала на куката и кръгла стабилна основа, която може да държи чаша с вино е безопасно да стоят в равновесие. - Този рафтове за съхранение на вино, чаши за вино изработени от материал, смола, има 4 малки тавата за съхранение в долната част, които могат да съхраняват бонбони, снаксове и т.н. - Елегантен върху кухненската тезгяха, и всеки един от вашите различни чаши за вино ще се побере лесно в ръцете си. - Подходящ за инсталиране на тезгяха или на плота за съхранение и сушене на чаши за вино, а също и за удобство на членовете на семейството и гостите. - Идеален за дома, кухня, трапезария, кухненски плотове, бар и т.н. Характеристика : - Материал : смола Размер на графиката : 20x20x30cm/7.87x7.87x11.81inch Package Включва : 1x Вино чаша Rack Note : 1. Моля, позволете малко грешки от ръчно измерване.2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.3. Пожелавам ви прекрасни покупки Онлайн!.


Към свойства

- Material:
Resin
Size Chart:
20x20x30cm/7.87x7.87x11.81inch :
Package Includes:
1x Wine Glass Rack :
1. Please allow slightly error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
3. Wish you a wonderful on-line shopping! :

Най-добри оферти в категория