• С отстъпка
  • New
X-Watch SIONA Color FIT Модни Умни Часовници за Жени, Съвместима с Android и iOS, Фитнес тракер, следи кръвното налягане, Монитор на активността, Крачкомер, Напомняне на съобщения, ?

X-Watch SIONA Color FIT Модни Умни Часовници за Жени, Съвместима с Android и iOS, Фитнес тракер, следи кръвното налягане,

 
BGN 69.06

Налично
Налично за поръчка

✅ СЪВМЕСТИМОСТ : Apple IOS и Android. ✅ Е ПРОЕКТИРАН И РАЗРАБОТЕН В ГЕРМАНИЯ : Качеството е стандартно. ✅ БЛЕСТЯЩ ЦВЕТЕН ДИСПЛЕЙ : Тези женски фитнес часовници имат ясен на 1-инчов TFT Full Touch Smartwatch цветен дисплей, който предлага отлично качество на картината.Той има сензорен екран сензор, който прави управлението с часове просто и абсолютно удоволствие. ✅ СПЪТНИК В ЗДРАВОСЛОВНО ЕЖЕДНЕВИЕ : Тези женски умни часовници могат постоянно да се измерва кръвното налягане и пулса.Това високо качество на умни часовници, които също така служат като монитор на активността, шагомера ( брояч на стъпки ) и монитор за сън.Той е защитен от пръски и има дълъг живот на батериите-до 5 дни. ✅ НИЩО НЕ ПРОПУСКАЙТЕ : фитнес тракер Siona smart watch ще ви уведоми, след като вашият телефон ще получите обаждане, SMS текстови или SMS-съобщение.Следете за новини в социални мрежи, SMS-и, съобщения, Skype и много други с помощта на функцията за напомняне на съобщения директно на вашите спортни часа. ✅ ПРИЯТЕЛСКО ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ : Ние подобряваме нашите продукти и услуги, въз основа на вашите желания и коментарите на нашите клиенти.Служителите на X-WATCH винаги до вас - на вашите въпроси ще отговорим бързо и сигурно в рамките на 24 часа.Ние също имаме телефонна линия за обслужване на клиенти в обединеното кралство, така че можете да говорите с истински човек, за да помогне на вашата заявка, ако това е необходимо. ✅ 100% ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : X-WATCH доволни само тогава, когато сте напълно доволни от покупката си.Ето защо ние сме направили нашите часовници съвместими с Apple i OS, така и с Android. ✅ ЧУДЕСНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ И СЕМЕЙСТВОТО си : Тези часовници се доставят в кутия за подарък.


Към свойства

Най-добри оферти в категория